جی اس ام: گارمین کمپانی ای است که در ساخت محصولات جی پی اس ید طولانی ای دارد. در نمایشگاه CES 2015 این کمپانی سه ساعت هوشمند مجهز به جی پی اس را معرفی کرد.
سال گذشته گارمین به صورت موفق وارد ساخت دستبندهای سلامتی شد و نام VivoFit را برای آن در نظر گرفت. نسل جدید این دستبند به نام Vivo Fit 2 امسال در نمایشگاه CES 2015 معرفی شد. قیمت این دستبند 129.99 دلار است و باتری ای دارد که به مدت یکسال دوام می آورد. این دستبند نور پس زمینه دارد که باعث می شود در شب بتوانید به راحتی ساعت را بخوانید. می توانید به صورت شخصی اهداف سلامتی خود را برای آن تعریف کنید و تحلیلگر آن تمرینات شما را آنالیز می کند.
رنگ های مختلفی برای این دستبند در نظر گرفته شده و مدلی که سنسور ضربان قلب دارد نیز وجود دارد. مدلی که به سنسور ضربان قلب مجهز است قیمتی برابر 169.99 دلار دارد.